وبلاگ

آبنبات طبیعت یا میوه خشک فواید و مزایا

آبنبات طبیعت یا میوه خشک فواید و مزایا

آبنبات طبیعت یا میوه خشک فواید و مزایا

آن را آب نبات طبیعت نامیده اند. این یک منبع شیرین تغذیه ای است که محبوبیت آن در حال افزایش است. متناسب با محبوبیت روزافزون ، تقاضای آن است. در اقتصاد جهانی امروز تجارت میوه خشک به معنای واقعی کل جهان را شامل می شود. سیب از چین ، آلو از بلغارستان ، انجیر از خاورمیانه ، انجیر از تونس ، یا کشمش از آمریکای جنوبی ، و البته سیب ، هلو ، آلو ، کشمش ، انجیر و خرما در ایالات متحده خوب و قدیمی. به طور طبیعی ، این رشد مجموعه ای کاملا جدید از چالش ها را برای آژانس های کشروس ایجاد می کند. چگونه می توان یک ماشین بزرگ برای نظارت بر تولید خرما در پاکستان ،تولید کشمش در ایران یا تولید آلو در بلغارستان ارسال کرد؟

فرآیند
میوه از طریق فرایند معروف به کم آبی خشک می شود ، که رطوبت میوه را از بین می برد تا رشد باکتری ها و کپک را حفظ کند و طعم و مواد مغذی میوه را حفظ کند.

دو روش رایج که برای از بین بردن آب بدن میوه ها استفاده می شود ، خشک شدن در برابر آفتاب و خشک شدن تونل است. بهترین ، مقرون به صرفه ترین

و کمترین مشکل استفاده از خورشید ، دستگاه خشک کننده طبیعی zhinamachine  است.

آبنبات طبیعت یا میوه خشک فواید و مزایا۱

با آفتاب زدگی از بسیاری از مشکلات کشروس که شاید در روش های دیگر مشکل آفرین باشد مانند میوه ها و سبزیجات خشک شده در کوره یا تونل ، جلوگیری می شود.
هنگامی که میوه ای در معرض آفتاب خشک می شود ، هیچ عامل آزاد کننده کوشر یا سایر وسایل کمکی برای پردازش وجود ندارد. با این وجود خشک کردن میوه
در برابر آفتاب بیشتر از قرار دادن آن در معرض آفتاب است. خشک کردن میوه یا سبزیجات در معرض آفتاب به دقت و دانش کافی نیاز دارد. هر گونه ای پروتکل خاص خود را دارد.
به عنوان مثال زردآلوهای ترکی در محلی که در منطقه مالاتیا در شرق ترکیه کشت می شوند ، خشک می شوند. کشاورزان باید خشک شوند زیرا زردآلو خشک می شود.
آفتاب سوختن ، برش ضعیف یا میوه های لجن زده این محصول نقدی را خراب می کند. میوه باید تا سطح رطوبت مشخص خشک شود ، به آرامی
برش داده شود و گودال برداشته شود. (دفعه بعد که زردآلو خوردید ، به شکاف کنار آن نگاه کنید.) سپس میوه را بیشتر خشک کرده و تا 24٪ سطح رطوبت
خشک می کنیم تا آماده جمع آوری و برای پردازش بیشتر ارسال شود.
آبنبات طبیعت یا میوه خشک فواید و مزایا۱
خشک کردن در آفتاب مصرف کننده آگاه از سلامتی را به خود جلب می کند زیرا از وسایل کمکی برای پردازش در خشک کردن استفاده نمی شود. با این حال
، میوه های خشک خورشید فاقد مواد افزودنی هستند. از آفت کش ها برای جلوگیری از آلودگی استفاده می شود. در مورد میوه های رنگ روشن مانند زردآلو
یا کشمش طلایی ، برای روشن شدن رنگ دی اکسید گوگرد اضافه می شود. بعضی از میوه ها از متابیسولفیت سدیم به عنوان ماده نگهدارنده استفاده می کنند.
با این وجود ، یک میوه ارگانیک خشک شده بدون آفتاب فاقد مواد افزودنی است. نه حاوی مواد افزودنی سموم دفع آفات است و نه مواد شیمیایی.
یک مثال خوب از یک میوه ارگانیک ، یک زردآلو طبیعی است که رنگ آن بسیار تیره تر است و طعم آن بسیار متفاوت از رنگ روشن و سولفور شده است.
آبنبات طبیعت یا میوه خشک فواید و مزایا۱
روش دیگر خشک کردن میوه ها به خشک شدن کوره ای یا تونلی معروف است. فایده این روش این است که این فرآیند شامل یک دستگاه کم کننده آب است
که از نظر آب و هوایی کنترل می شود و میوه در معرض خلق و خو و مشکلات مادر طبیعت نیست. با این وجود ، مصرف کننده کوشر باید توجه داشته باشد
که میوه های خشک شده در تونل بیش از خشک شدن در معرض آفتاب هستند. استفاده از روغنها یا مواد آزادساز که به گواهینامه کوشر نیاز دارند
غیر معمول نیست. کشمش خشک شده تونلی را قبل از خشک شدن در آب داغ فرو می برند. گیلاس خشک از میشیگان ، پایتخت گیلاس جهان
، نمونه ای عالی از میوه خشک تونلی است.

 

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *